Tarjányi Nanetta

 

Tarjányi Nanetta

Biologika konzulens, a Biologika Szabadegyetem trénere, tanácsadója több területen.
Wingwave coach, családállító, nyelvész tanár. A Szerv Atlasz lektora és korrektora, aki egymaga több száz helyesírási javítást tett a könyvben.

web: nanetta.hu

telefon: +36 (30) 630 6863

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

23 éves voltam, amikor azt mondta az orvos, hogy sajnos a modern orvostudomány rajtam nem tud segíteni. A tudatalattimban beindult a kereső program, túl kell élni, de hogyan? Mi az, ami okosabb, mint a modern orvostudomány? Sok keresésbe, tanulásba, tapasztalásba és tíz évbe telt mire 2011-ben rátaláltam a biologikára. A konzultációban számomra fontos tudományos alap a biologika és a wingwave illetve a családállítás eszközei. Ezek az eszközök az egyedi eredményre és a gyakorlatiasságra fókuszálnak. Kedvenc módszereim még a szellemsebészet, a vezetett meditációk, a belső utaztatás, a kvantum szinkronizáció és a recall healing. A Biologika tanfolyamaimon egy fogast szeretnék nyújtani, melyre az idő folyamán különböző forrásokból vagy ismétlésekkel fel lehet akasztani a vállfákat, az egyes információkat. Tanfolyamokat és konzultációkat illetve oldásokat elsősorban Budapesten, Kolozsváron, Marosvásárhelyen és Szabadkán tartok. Egy nagy gyerekkori amnéziában eltemetett traumát feldolgozva tapasztalatból mondhatom, hogy nagyon hasznos a folyamatos lelki, konfliktusfeltáró munka, és ha időben teszünk érte, minden megoldható. Leggyakrabban kapcsolati problémákkal, sikertelenségekkel, makacs, hosszan tartó elváltozásokkal, kamaszok problémáival, CT olvasási kéréssel keresnek fel. A konzultáción először végigvesszük a testi tüneteket és ezután engedjük bele magunkat a lelki feltárásokba. Köszönöm Robertónak, hogy mellette dolgozhattam, tőle tanultam a segítő munkámhoz a legtöbbet, és köszönetem a Biologika Szabadegyetem partnereinek és munkatársainak, hogy szakmailag és lelkileg mindig erősítjük egymást. Járva a Külhont és beszélgetve a kollégákkal is, tapasztalom, hogy a Roberto által átadott biologika a legaprólékosabban kidolgozott, legegzaktabb, gyakorlatias, beleértve a CT olvasást is!

Biologika, újmedicina témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?              igen, külföldön is
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, külföldön is (pl. Erdélyben, Délvidéken)

Biologika, újmedicina konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra, konzultáció CT lelettel: 40 ezer Ft / 2 óra

Tarjányi Nanetta videói online megtekinthetők a biologika.tv-n külön lejátszási listáján itt: nanetta.biologika.tv